Acasă Actualitate Social ARE DEJA 100 DE MEMBRI - Un nou sindicat al dascălilor în...

ARE DEJA 100 DE MEMBRI – Un nou sindicat al dascălilor în Maramureș

DISTRIBUIȚI

ARE DEJA 100 DE MEMBRI  Dascălii maramureşeni au de câteva zile o alternativă la vechiul sindicat din învăţământ. Numeroasele nemulţumiri generate de diferite motive au dus la apariţia unui nou sindicat. Astfel, începând cu 19 noiembrie, în Maramureş a fost înfiinţat legal Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureş, formaţiune sindicală afiliată Federaţiei Naţionale „Spiru Haret”, care va reprezenta doar interesele membrilor.

Preşedintele noului sindicat este Daniel Florin Pop, iar la 72 de ore de la apariţie, aproximativ 100 de angajaţi din sistemul de învăţământ maramureşean, învăţători, profesori, dar şi personal auxiliar şi nedidactic  au semnat adeziuni. Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureş va fi  reprezentat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, în fiecare unitate de învăţământ din judeţ, dar şi la Instituţia Prefectului.

Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureş este o alternativă nouă în judeţul Maramureş pentru toti cei care lucreaza în învăţământul preuniversitar. Indiferent de domeniu, concurenţa ne ajută să creştem, să evoluăm, să avem succes, iar monopolul duce la blazare şi plafonare. Ne dorim condiţii cât mai bune de muncă pentru membrii noştri de sindicat, milităm pentru apărarea drepturilor celor care lucrează în învăţământ, de la inspectorul şcolar până la femeia de serviciu sau la portar”, a subliniat Daniel Florin Pop, liderul Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret, pentru Adevărul.ro

Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureş este o formaţiune sindicală afiliată Federaţiei Naţionale „Spiru Haret”.

Sursă info: Adevărul.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA