AcasăEvenimentAPRECIERE NAŢIONALĂ – Cms şef Laurenţiu Batin felicitat pentru că IJPF Maramureş...

APRECIERE NAŢIONALĂ – Cms şef Laurenţiu Batin felicitat pentru că IJPF Maramureş este pe primul loc la infracţiunile constatate pe ţară

spot_img

DISTRIBUIȚI

cms sef Laurentiu Batin (ijfpmm.ro)

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş sub conducerea comisarului şef de poliţie Batin Laurenţiu a fost apreciat pentru rezultatele foarte bune obţinute. Astfel poliţiştii de frontieră din Maramureş s-au clasat pe primul loc printre cele 21 de inspectoratele ale poliţiei de frontieră din României cu privire la numărul de infracţiuni constatate.

Conform statisticilor, în primele 9 luni ale anului 2011 poliţistii de frontieră au întocmit 225 dosare penale sub aspectul săvârşirii a 652 infracţiuni de către 469 persoane din care 46  au fost arestatesau reţinute.

Tot in perioada de referinta, au fost destructurate 14  grupari infractionale organizate.  Aceste grupări au fost axate pe contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineană. Perioada analizată s-a caracterizat prin intensificarea fenomenului contrabandei cu tigari, numarul infractiunilor constatate crescand pe această linie cu peste  86%,  fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

350.000 de pachete ţigări în valoare de 3 milioane lei confiscate

Pe linie de contrabandă au fost înregistrate un număr de 100  dosare penale pentru săvârşirea a 274   infracţiuni de contrabandă şi 27  de evaziune fiscală, în care au fost cercetate 305  de persoane. Tot în această perioada au fost executate 67  mandate de aducere şi efectuate 75  de percheziţii domiciliare. 

In anul 2011, la nivelul  I.J.P.F. Maramures s-au înregistrat un numar  de 98  evenimente de trecere ilegala a frontierei de stat, in care au fost implicate 98  de persoane. Din acestea, 7  persoane au trecut ilegal frontiera în scopul migraţiei ilegale pentru a ajunge intr-un stat din vestul Europei. A fost descoperită şi ridicată în vederea confiscării cantitatea de 352.541 pachete ţigări în valoare totala de peste 3.000.000 lei. Rezultatele obţinute de către IJPF Maramureş, se datorează eforturilor depuse de către poliţiştii de frontieră, acest lucru reflectându-se în articolele apărute în presa locală şi centrală.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA