AcasăAdministrațieAPIA MARAMUREȘ – Peste 19.000 de cereri de plată au fost depuse...

APIA MARAMUREȘ – Peste 19.000 de cereri de plată au fost depuse până acum de către fermierii maramureșeni

DISTRIBUIȚI

APIA MARAMUREȘ  La Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Maramureș, au fost depuse în cadrul campaniei de depunere a cererilor unice de plată, în anul 2017, 19.688 cereri pentru o suprafață de 61.900 ha. La această dată, peste 15.000 potențiali fermieri, cu o suprafață de aproximativ 88.000 ha., nu au depus încă cererea unică de plată.

Termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată este 15 mai 2017, iar unul din obiectivele prioritare ale Guvernului României îl reprezintă absorbția fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol din România. Există riscul ca fermierii să nu poată să depună cererea unică de până la termenul stabilit – 15 mai 2017.

Fermierii trebuie să se prezinte la Centrul Judeţean APIA Maramureş şi la centrele locale APIA la data şi ora programată în vederea depunerii cererii unice de plată pentru anul 2017. Ei trebuie să consulte, la sediile APIA și la sediile primăriilor, data și ora când sunt programați pentru depunerea cererii.

Dacă fermierii nu vor depune cererea unică de plată pentru anul 2017, nu vor primi plăţi directe din bani europeni şi din bugetul naţional. După caz, unii dintre ei riscă să sufere repercusiuni şi pentru anii precedenţi.

Informații furnizate de Prefectura Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA