spot_img
AcasăEvenimentSportAPEL - Suporterii echipei HCM Baia Mare îndemnați să poarte culoare albastră...

APEL – Suporterii echipei HCM Baia Mare îndemnați să poarte culoare albastră la meciul cu Ferencvaros

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare dispută astăzi, 5 februarie, unul dintre cele mai importante meciuri în Champions League. Cu începere de la ora 20:00, handbalistele antrenate de Aurelian Roșca vor da piept cu Ferencvaros. Meciul din teren se va muta și în tribune având în vedere că echipa maghiară vine în Baia Mare însoțită de 205 suporteri. Astfel, Asociația ”Suporter băimărean” a făcut un apel la cei care deseară se vor afla în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” pentru a-și încuraja echipa favorită.

„Dragi suporteri ai echipelor HCM și FTC. Confruntarea sportivă la care vom avea privilegiul să-i fim martori e una foarte importantă pentru ambele echipe. Asociația ”Suporter băimărean” cheamă ambele tabere de susținători să își încurajeze echipele favorite într-un total spirit de fair play. Să punem la o parte tot ceea ce nu are legătură cu sportul. Să facem spectacol și în tribune. Să cântăm, să ovaționăm, să aplaudăm, să dansăm, să ne bucurăm. Să ne întrecem… cine cântă cel mai tare și cel mai frumos, cine e mai entuziast, cine are cele mai bune ovații sau coregrafii, cine aplaudă mai tare și mai îndelung, cine își iubește mai mult echipa sau cine știe să pună mai multă presiune pe echipa adversă. Să savurăm împreună spectacolul sportiv și mai ales SĂ NE RESPECTĂM RECIPROC. Să ne întâlnim după meci și să ne aplaudăm unii pe alții. Și, de ce nu?, să bem împreună o bere. Să arătăm tuturor că suntem suporteri împătimiți, dar civilizați. Fie ca cei mai buni să câștige”, au arătat reprezentanții asociației.

Mai mult, reprezentanții Asociației „Suporter băimărean” au făcut un apel la publicul băimărean de a purta tricouri de culoare albastră la partida din această seară.

ActualMM.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA