AcasăActualitatePoliticApel la solidaritate în numele PSD! În ultimele ore am văzut o...

Apel la solidaritate în numele PSD! În ultimele ore am văzut o dorinţă de sânge!

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a făcut un apel, în numele PSD, la toţi membrii partidului. Dragnea s-a adresat cerând solidaritate în cazul fostului premier Adrian Năstase.
„Vorbesc oficial în numele PSD, mă adresez membrilor PSD din toată ţara şi simpatizanţilor noştri. În primul rând, vreau să le cer tuturor să dea dovadă de unitate, vorbim din punct de vedere uman, trebuie să fim alături de Adrian Năstase care trece prin momente cumplite şi alături de familia lui. Nu comentăm decizia judecătoarească, nu comentăm conţinutul hotărârii judecătoreşti, dar trebuie să fim alături de un om care a fost un lider simbol al acestui partid, unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai României”, a spus Dragnea într-o declaraţie susţinută, joi, la sediul central al PSD.
Referitor la declarațiile potrivit cărora Năstase ar fi încearcat să-și însceneze sinuciderea, secretarul general al PSD a declarat:
„Constat un lucru cutremurător, adversarii lui Adrian Năstase care îşi exprimă de câteva ore, şi aseară, şi azi-noapte şi azi dimineaţă, ura faţă de acesta. Este inuman să încerci să spui că cineva şi-a înscenat sinuciderea. Este inuman să doreşti moartea unui om. Este inuman ce se întâmplă, faptul că în ultimele ore am văzut o dorinţă de sânge ce contrazice profund tradiţia creştină a poporului român”, a spus Dragnea.
Dragnea crede în nevinovăţia fostului premier Adrian Năstase:
„Suntem în situaţia în care România îşi condamnă unul dintre cei mai buni prim-miniştri. (…) Gestul extrem al lui Adrian Năstase de aseară este al unui om care are conştiinţa nevinovăţiei, este gestul unui om care are percepţia că i se face o profundă nedreptate”, a susţinut Dragnea.
Întrebat dacă PSD are în vedere posibilitatea ca preşedintele Băsescu să semneze un decret de graţiere a lui Năstase, posibilitate invocată de preşedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Greblă, Dragnea a afirmat:
„Noi nu mergem cu mâna întinsă la Traian Băsescu. Eu nu ştiu dacă preşedintele Traian Băsescu s-a gândit că se va ajunge vreodată în această situaţie şi nu ştiu dacă aşa a crezut, sau aşa şi-a dorit să se întâmple. Nu ştiu ce va face domnia lui, este decizia preşedintelui”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA