AcasăEvenimentAPEL LA SOLIDARITATE - Băimărenii sunt așteptați la Târgul Caritabil de Crăciun...

APEL LA SOLIDARITATE – Băimărenii sunt așteptați la Târgul Caritabil de Crăciun din Parcul Mara pe tot parcursul lunii decembrie pentru a susține prin achizițiile lor persoanele cu dizabilități

spot_img

DISTRIBUIȚI

Municipiul Baia Mare găzduiește și în acest an un târg special în luna decembrie, venind în sprijinul oamenilor speciali din comunitatea noastră. În mesajul său cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, directoarea generală a Direcției de Asistență Socială, Elena Diana Hîrb, lansează un apel de solidaritate către comunitate.
Târgul caritabil, desfășurat în Parcul Mara în perioada 5-29 decembrie 2023, aduce împreună asociații precum Autism, Assoc, Caspev, Esperando, Solidarele, Pentru Suflet și Inimi Vindecate. Evenimentul promite să aducă și în acest an bucurie și sprijin, oferind participanților oportunitatea de a susține copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale.

Oferta bogată de bunătăți și produse handmade va încânta vizitatorii, oferindu-le șansa de a surprinde cei dragi cu cadouri speciale de sărbători. Prin achiziționarea produselor din cadrul târgului, participanții sprijină în mod direct beneficiarii evenimentului, contribuind la susținerea financiară a copiilor, tinerilor și adulților cu nevoi speciale.

Căsuțele de servire vor oferi delicii precum popcorn, hotdog, sandvișuri, vafe, ciocolată caldă, ceai, must și vin fiert, creând astfel o atmosferă primitoare și festivă. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi diverse podoabe și obiecte artizanale create cu dragoste și talent de către membrii speciali din comunitatea băimăreană.

Vă invităm să vă alăturați și să contribuiți la crearea unei atmosfere pline de generozitate și empatie. Participarea dumneavoastră la acest eveniment va face o diferență semnificativă în viețile celor care se confruntă cu diverse provocări! Vă mulțumim pentru interesul și sprijinul pe care îl dovediți în fiecare an de când organizăm acest târg. Împreună am reușit să aducem multă bucurie și sprijin concret persoanelor cu dizabilități. Împreună facem diferența.„, declară Directorul General DAS Baia Mare, Elena Diana Hîrb.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de a aduce comunitatea împreună într-un spirit de solidaritate și de a face pasiuni pentru a îmbunătăți viețile celor mai vulnerabili.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA