Acasă Actualitate Social APEL FALS - Un minor din Moisei a mintit ca un copac...

APEL FALS – Un minor din Moisei a mintit ca un copac a cazut peste tatal sau si i-a sectionat piciorul

DISTRIBUIȚI

În data de 14 iulie, la ora 08, 30 dimineaţa, poliţiştii dela Postul ComunalMoisei, au primit un apel de urgenţă, prin 112. O persoană necunoscută a solicitat intervenţia echipajelor de urgenţă şi i-a alertat pe poliţişti declarând faptul că, Vasile H., din Moisei, în timp ce se afla în locul numit Măgura Moisei împreună cu tatăl său, a tăiat un arbore cu un moto-ferăstrău şi şi-a secţionat un picior.

Imediat, la faţa locului indicat, greu accesibil, s-au deplasat atât un echipaj de poliţie cât şi jandarmi montani şi o ambulanţă. Oamenii legii din echipajele de intervenţie au constatat că apelul era fals.

Poliţiştii au demarat cercetările şi în cursul zilei de ieri, 17 iulie, l-au identificat pe cel care a sunat la 112: un tânăr de 16 ani, din Moisei. În conformitate cu legea 61/1991 republicată, băiatul a fost sancţionat contravenţional pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA