AcasăEvenimentAPEL CĂTRE BĂIMĂRENI – „Școala de vară”, un program care va ajuta...

APEL CĂTRE BĂIMĂRENI – „Școala de vară”, un program care va ajuta zeci de copii din familii defavorizate, are nevoie de voluntari

DISTRIBUIȚI

APEL CĂTRE BĂIMĂRENI  Serviciul Public de Asistență Socială (SPAS) din Baia Mare cere sprijinul cetățenilor care ar putea și ar dori să facă parte dintr-un program special gândit pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate să aibă parte de educație și pentru prevenirea abandonului școlar.

Printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, SPAS Baia Mare anunță că are nevoie de voluntari pentru ca proiectul „Școala de vară” să se desfășoare în parametrii normali. Vă redăm mai jos, integral, mesajul Serviciului de Asistență Baia Mare:

Educația copiilor din zonele defavorizate ale Municipiului Baia Mare este una dintre prioritățile Serviciului Public Asistență Socială. Pentru a preveni numeroasele situații de risc de părăsire timpurie a școlii, specialiștii din cadrul instituției noastre au gândit un program de sprijin de tipul “școala de vară”. Pentru buna desfășurare a activităților avem nevoie de susținerea cadrelor didactice, interesate să participe ca voluntari, precum și de participarea studenților, care îi vor ajuta pe copii să ducă la bun sfârșit activitățile educative. Așadar, îi rugăm pe toți cei care doresc să sprijine acest proiect să ne contacteze pe adresa de email: [email protected] sau la numărul de telefon 0742.863.078.

Anul acesta, peste 50 de copii, elevi în clasele primare și gimnaziale, vor participa la activitățile educative pe perioada vacanței de vară, care se vor desfășura la Școlile Gimnaziale “Mihail Sadoveanu” și “Vasile Alecsandri” din Baia Mare.

Activitățile se vor desfășura în baza unui protocol de colaborare realizat între Serviciul Public Asistență Socială, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Centrul Universitar Nord – Universitatea Tehnică Cluj – Napoca.”

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA