spot_img
AcasăAdministrațieANUNȚ - Societatea Vital ia măsuri pentru a preveni orice probleme ar...

ANUNȚ – Societatea Vital ia măsuri pentru a preveni orice probleme ar putea apărea la rețeaua de canalizare

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ S.C VITAL S.A. încearcă să prevină situațiile neplăcute în care apa uzată care stagnează în rețeaua de canalizare, sub influența temperaturilor ridicate, generează disconfort prin mirosul degajat. În acest scop, am luat o serie de măsuri din care menționăm câteva: creșterea frecvenței de curățare a căminelor și rețelelor de canalizare, acordarea unei atenții deosebite punctelor din oraș unde riscul de apariție a problemelor la rețeaua de canalizare este mărit și intervenția cu frecvență sporită în aceste puncte, dar și alte măsuri.

Pentru ca numărul sesizărilor pe probleme de canalizare să fie unul nesemnificativ, venim către dumneavoastră, utilizatorii rețelei de canalizare, cu câteva recomandări:

– în primul rând, facem un apel către toți utilizatorii să semnaleze orice problemă apărută în legătură cu sistemul de canalizare, sunând la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661. Vă oferim un sistem telefonic de tratare a reclamaţiilor disponibil 24/7. Preluăm reclamaţiile utilizatorilor noștrii şi restabilim încrederea acestora în serviciile oferite.
– în al doilea rând, vă rugăm să aveți în vedere acele acțiuni mici pe care le puteți face, dar care influențează în mare măsură buna funcționare a rețelei de canalizare și anume utilizarea rețelei de canalizare doar pentru apele uzate, nu și pentru deșeuri care ar trebui aruncate la coșul de gunoi. Acordați o atenție deosebită uleiului alimentar uzat, care odată ajuns în sistemul de canalizare şi/sau în gunoi, constituie un element nociv, întrucât depunerea acestuia pe pereţii sistemului de canalizare provoacă obturări ale conductelor, iar în cazul în care este aruncat împreună cu gunoiul menajer, acesta apare ulterior la locul de depozitare a deşeurilor sub forma unei substanţe greu degradabile.
Fără ajutorul dumneavoastră în acest sens, este foarte dificil să vă oferim un serviciu de canalizare așa cum ni-l dorim cu toții!

În speranța că veți înțelege corect solicitarea noastră, vă mulțumim anticipat!

 

Comunicat de presă SC VITAL SA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA