AcasăLifestyleMondenANUNȚ ŞOC - Cristiano Ronaldo ar fi homosexual

ANUNȚ ŞOC – Cristiano Ronaldo ar fi homosexual

DISTRIBUIȚI

Presa franceză a publicat o fotografie cu Cristiano Ronaldo în braţele lui Badr Hari şi afirmă că starul lui Real Madrid ar avea o relaţie homosexuală.

Estelle Denis, o jurnalistă din Franţa, a afirmat ca Ronaldo are o relaţie cu luptătorul marocan Badr Hari. Într-o imagine publicată pe reţelele sociale, Ronaldo apare în braţele musculosului Hari. Estelle Denis a mai precizat că Ronaldo merge de mai multe ori în fiecare săptămână în Maroc pentru a se întâlni cu presupusul său iubit, scrie Onlinesport.

Și presa din Spania a scris că oficialii galacticilor şi-au exprimat nemulţumirea pentru numeroasele vizite pe care Ronaldo le face în Maroc, motiv pentru care evoluţiile sale au fost sub aşteptări în acest sezon. Spaniolii nu au vorbit, însă, despre o relaţie amoroasă între Badr Hari şi Ronaldo.

Despre Cristiano Ronaldo s-a mai spus ar putea fi gay, ba chiar a apărut în topul celor mai doriţi barbaţi de către homosexuali. În 2010, el apăra decizia ţării natale, Portugalia, de a accepta căsătoriile între homosexuali: „Trebuie să respectăm alegerile fiecăruia, pentru că suntem toţi cetăţeni având aceleaşi drepturi şi responsabilităţi”.

romaniatv.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA