Acasăsinucidere maramuresANUNŢ MAE - Nu există români printre victimele identificate ale atacului din...

ANUNŢ MAE – Nu există români printre victimele identificate ale atacului din Istanbul

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNŢ MAE Ministerul Afacerilor Externe a transmis un comunicat în care anunță că nu există români printre victimele identificate ale atacul din Istanbul, produs în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2017,  în clubul Reina de pe malul Bosforului. 

ANUNŢ MAE „Conform datelor obţinute până la acest moment, nu există persoane de cetățenie română printre victimele identificate.

Precizăm că procedura de identificare a celorlalte persoane decedate este în curs de desfășurare. Totodată, menţionăm că oficiul consular nu a primit nicio solicitare de la vreun cetăţean român în legătură cu incidentul din Istanbul”, se arată în comunicat.

 Consulatul General al României la Istanbul menţine cazul în atenţie, păstrează legătura cu autorităţile locale şi cu spitalele la care au fost internate victimele, fiind pregătit sa acorde asistenţă consulară, în funcţie de necesităţi, potrivit MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Consulatului General al României la Istanbul (0090) 212 3583541, (0090) 212 3580516, (0090) 212 3583537, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun a tras mai multe focuri de armă. 39 de persoane, dintre care 16 străini, au fost ucise, iar alți 69 de oameni au fost răniți, au anunțat autoritățile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA