spot_img
AcasăActualitateANUNȚ IMPORTANT: Program de furnizare a apei potabile în Satu Nou de...

ANUNȚ IMPORTANT: Program de furnizare a apei potabile în Satu Nou de Sus, Satu Nou de Jos, Mireșu Mare, Șomcuta Mare și Cărbunari

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din cauza temperaturilor extrem de ridicate și a precipitațiilor reduse, sistemele de distribuție a apei din județul Maramureș înregistrează creșteri semnificative ale consumului de apă, motiv pentru care capacitatea de transport, stocare și distribuție este uneori suprasolicitată.

Începând cu data de 27 iunie 2022,  societatea VITAL S.A  se află în neplăcuta situație de a nu furniza apa potabilă la parametrii de presiune normală, pe o perioadă nedeterminată de timp, în intervalul orar 17.00 – 05.00 către utilizatorii din localitățile:

  • Satu Nou de Sus – str. Dumbravei, str. Primăverii, str. Trandafirilor și str. Florilor;
  • Satu Nou de Jos – str. Cireșelor, str. Pășunii și str. Școlii;
  • Șomcuta Mare
  • Mireșu Mare – Lucăcești, Dăneștii Chioarului;
  • Cărbunari.

Adresăm un apel insistent utilizatorilor să folosească apa doar în scopuri gospodăreşti şi de uz casnic şi să evite folosirea acesteia în alte scopuri, cum ar fi: irigatul grădinilor și spălatul teraselor, curţilor, pavajelor sau umplerea piscinelor, bazinelor/rezervoarelor de mare capacitate, astfel încât furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă să se realizeze în condiții optime pentru toți beneficiarii serviciului.

Vă reamintim că pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de  telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA