Acasă Actualitate ANUNŢ IMPORTANT DE LA SC VITAL SA – Programul de actualizare a...

ANUNŢ IMPORTANT DE LA SC VITAL SA – Programul de actualizare a contractelor în luna februarie 

DISTRIBUIȚI

Societatea Vital SA își anunță utilizatorii că și în anul 2018 continuă procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite.

Astfel că, începând cu luna februarie, toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A. care dețin branșamente individuale la bloc și case care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 sunt rugaţi să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Contractele sunt actualizate la agențiile/ sediul societății VITAL, după cum urmează:

Pentru utilizatorii din localitățile unde operează SC VITAL SA la sediile agențiilor, respectiv Agenția Baia Sprie, Agenția Sighetu Marmației, Agenția Vișeu de Sus, Agenția Târgu Lăpuș, Agenția Tăuții Măgherăuș;, Agenția Seini, Agenția Cavnic, Agenția Șomcuta Mare, Agenția Ulmeni.

Pentru utilizatorii din Baia Mare, la sediul societății noastre din strada Gheorghe Șincai nr. 19-21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr. 62 din Baia Mare.

La Casierie – Ghișeul Contracte persoane fizice, de luni până vineri, între orele 07.00 şi 19.00.

La Biroul de Relații cu Publicul, de luni până joi,  în intervalul orar 07.30-16.00 și vineri, în intervalul orar 07.30-13.30.

La Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni până joi,  în intervalul orar 07.30-16.00 și vineri, între orele 07.30 şi 13.30.

Actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Actele necesare actualizării contractului:

– Act de proprietate (original și copie)

– Act de identitate (original și copie)

Utilizatorii serviciilor sunt rugaţi, pe cât posibil, să dea curs invitației noastre până la data de 23 martie 2018.

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA