AcasăAdministrațieANUNȚ IMPORTANT - Actualizarea contractelor cu clienții Vital continuă în luna octombrie

ANUNȚ IMPORTANT – Actualizarea contractelor cu clienții Vital continuă în luna octombrie

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ IMPORTANT  Societatea VITAL S.A. își anunță utilizatorii că și în luna octombrie 2019 continuă procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite.

Prin urmare, invităm toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A. care dețin branșamente individuale la bloc și case care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Contractele sunt actualizate la agențiile/ sediul societății VITAL, după cum urmează:

  • pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare, strada Gheorghe Șincai nr.21 la Biroul Relații cu Publicul, de luni –  joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

– Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)

   – Act de identitate (original și copie)

Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să își actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, până la data de 29 noiembrie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI – PARȚIAL

Bd. Traian de la bl. nr. 19 – 36, str. Bucovinei, str. Dimitrie Cantemir, str. Gheorghe Șincai, str. Hera, str. Hortensiei, str. Nicolae Iorga, str. Pășunii, str. Petru Rareș, str. Progresului, str. Săsarului, str.Teatrului, str. Tineretului, Aleea Filaturii.

ABONAȚI  CASNICI

Toți abonații casnici care nu au contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, actualizat.

 

Comunicat de presă SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA