AcasăAdministrațieANUNȚ DIN PARLAMENT - Azi va avea loc prima ședință comună ONLINE

ANUNȚ DIN PARLAMENT – Azi va avea loc prima ședință comună ONLINE

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DIN PARLAMENT Aleșii din parlament vor susține azi, 17 martie, prima ședință comună online. Măsura s-a luat și pentru a se conforma măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 pe teritoriul României, măsură care interzice orice fel de adunare a mai mult de 50 de persoane în spații închise.

Potrivit programului afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, marţi sunt prevăzute şedinţe comune – online ale comisiilor permanente de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului (Comisiile juridice, pentru apărare şi pentru sănătate, ale celor două Camere ale Parlamentului – raport comun; Comisiile pentru buget şi pentru drepturile omului ale celor două Camere ale Parlamentului – avize comune) pentru a examina solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României, instituită prin Decretul nr. 195/2020, publicat în Monitorul Oficial.

Conform aceluiași program, mâine urmează să aibă loc o testare a exercitării votului online, iar în cursul zilei de joi va avea loc ședința comună online a Camerei Deputaților și Senatului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA