AcasăNews AlertANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ - Petrecerile de Revelion, INTERZISE! Premierul Orban le...

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ – Petrecerile de Revelion, INTERZISE! Premierul Orban le transmite oamenilor că pot amâna dorința de a se distra

DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a transmis celor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna “dorinţa de a se distra” şi a precizat că, de Revelion, oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.

Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne”, a declarat duminică, Orban.

În ceea ce priveşte Revelionul, premierul a spus că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri.

Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a mai explicat premierul Ludovic Orban.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA