spot_img
AcasăNews AlertANUNȚ DE LA VITAL - Cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare, dar...

ANUNȚ DE LA VITAL – Cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare, dar și mai multe localități, rămân mâine fără apă

DISTRIBUIȚI

S.C. VITAL S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 10.09.2020, între orele 09.00- 18.00 în cartierul Vasile Alecsandri și în localitățile Satu Nou de Jos, Ocoliș și Groși ca urmare a necesității realizării unor lucrări de reparații la conducta de transport apă potabilă Dn 800 mm – cartier Vasile Alecsandri din Baia Mare.

De asemenea, vor fi afectați de aceste lucrări, respectiv vor avea presiunea scăzută la apa de la robinete și utilizatorii serviciilor de apă din:

– cartier Progresul din Baia Mare;

– subsistemul Dumbrăvița – localitățile: Cărbunari, Chechiș, Dumbrăvița, Rus, Șindrești, Unguraș, Cărpiniș și Berința;

– subsistemul Săcălășeni – localitățile: Cătălina, Coltău, Săcălășeni, Coruia, Culcea și Coaș.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca si până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le recomandă să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

 

Comunicat de presă SC VITAL SA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA