AcasăNews AlertANUNȚ DE LA VITAL - 5 localități rămân astăzi, timp de câteva...

ANUNȚ DE LA VITAL – 5 localități rămân astăzi, timp de câteva ore, fără apă

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE LA VITAL Pentru realizarea unor lucrări de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile (montarea unei Stații de Clorinare) se întrerupe furnizarea apei în 5 localități din județ.

Prin urmare, S.C. VITAL S.A. anunţă că joi 16 mai 2019, în intervalul orar 09.00 – 14.00 va avea loc întreruperea programată a furnizării apei potabile, către consumatorii din localitățiile indicate mai jos:

  • Hideaga
  • Mogoșești
  • Pribilești
  • Dăneștii Chioarului
  • Lucăcești

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca si până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât în locațiile mai sus menționate cât si în cele învecinate cu acestea. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întreruperea a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

 

Comunicat SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA