spot_img
AcasăAdministrațieANUNȚ DE INTERES - Urbis reia vânzarea de abonamente pentru cetățenii localităților...

ANUNȚ DE INTERES – Urbis reia vânzarea de abonamente pentru cetățenii localităților învecinate cu municipiul Baia Mare

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE INTERES. COMUNICAT DE PRESĂ  La inițiativa primarului Municipiului Baia Mare, Dl. Cătălin Cherecheș, președintele Zonei Metropolitane Baia Mare, în data de 30 mai 2019, s-a desfășurat ședința extraordinară a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară <Zona Metropolitană Baia Mare>, la care au participat primarii unităților administrativ-teritoriale membre, direct implicate în serviciul de transport public local de călători din Zona Metropolitană Baia Mare, respectiv Municipiul Baia Mare, Orașul Tăuții Măgherăuș și Comunele Recea, Groși, Dumbrăvița și Săcălășeni.

Unul din punctele de interes de pe ordinea de zi, s-a referit la identificarea unor soluții pentru deblocarea măsurii luate de operatorul de transport public S.C. URBIS S.A., de a suspenda vânzarea de abonamente de călătorie începând cu luna iunie 2019, pe raza Orașului Tăuții Măgherăuș și a Comunelor Groși, Dumbrăvița și Săcălășeni, ca urmare a întârzierii aprobării de către aceste unități administrativ-teritoriale a noului Contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători.

În urma demersurilor efectuate de către primarii unităților administrativ-teritoriale din Zona Metropolitană Baia Mare, cu sprijinul primarului Cătălin Cherecheș, operatorul S.C. URBIS S.A. va relua vânzarea de abonamente de călătorie către cetățenii din cadrul acestor localități, evitându-se totodată, suspendarea de către operator a serviciului de transport public.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost aprobate și situațiile financiare ale operatorului de transport public S.C. URBIS S.A. pentru anul 2018, precum și Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2019.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA