Acasă Administrație ANUNȚ DE INTERES PUBLIC - Maramureșenii pot să pescuiască și să se...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – Maramureșenii pot să pescuiască și să se scalde oricând în Lacul Bodi Mogoșa

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC   Lupta dintre Primăria Orașului Baia Sprie și cei care dețin hotelul de la Lacul Bodi Mogoșa e departe de a se fi încheiat. Pentru că mulți cetățeni care au vizitat lacul s-au plâns autorităților de faptul că li s-a impus un orar în care pot vizita lacul, fel și fel de taxe pentru pescuit și interzicerea intrării cu bărci și saltele pneumatice în lac de către agentul economic, Primăria Orașului Baia Sprie a făcut un anunț oficial prin care aduce la cunoștința populației faptul că toate acestea sunt ilegale.

Vă redăm mai jos, integral, comunicatul primăriei:

 

“Anunț de interes public.

Primăria Orașului Baia Sprie s-a autosesizat și vă aduce la cunoștință:

1. Tarifele pt. practicarea pescuitului în scop recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale din apele de munte administrate de RNP- Romsilva sunt următoarele:
– o zi / 15 lei fără TVA
– 7 zile / 35 lei fără TVA
– o lună / 60 lei fără TVA
– un sezon / 150 lei fără TVA, pt. o zonă de pescuit.
Încasarea acestor taxe de către agenți economici în arealele administrate de RNP-Romsilva este strict interzisă si ilegală.
Lacul Bodi se afla in administrația Primăriei Baia Sprie, iar taxa de pescuit se achită la Ocolul Silvic Baia Sprie, nu la alte societăți.

2. Scăldatul, jocul cu mingea și intrarea cu saltele plutitoare pe suprafața lacului se face pe propria răspundere dar vă aducem la cunoștință că nu pot fi îngrădite.

3. În acest moment au fost demarate toate demersurile legale în regim de urgență de către Primăria Orașului Baia Sprie, pentru a facilita accesul tuturor cetățenilor și turiștilor la Lacul Bodi Mogoșa, fără nici un fel de îngrădire sau condiționare orară. Vom reveni cu detalii în viitor, în funcție de evoluția demersurilor pe care le impunem”.

Așteptăm și punctul de vedere al administratorilor complexului hotelier de lângă lac.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA