AcasăAdministrațieANUNȚ DE INTERES – Maramureșenii care și-au făcut programări la permise după...

ANUNȚ DE INTERES – Maramureșenii care și-au făcut programări la permise după data de 15 mai pe site-ul Prefecturii sunt nevoiți să se reprogrameze

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE INTERES   Programările electronice online care au fost realizate pe vechea platformă www.prefecturamaramures.ro la Serviciul Public Comunitar Regime Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș sunt valabile doar până la data de 15 mai. De la această dată, după inaugurarea platformei naționale www.drpciv.ro, programările online s-au realizat doar în sistem național.

Anunțurile postate pe site-ul instituției, pe pagina de facebook a instituției, dar și la sediul serviciului au precizat că programările se pot realiza doar pe această platformă.

Rugăm cetățenii care și-au făcut de la această dată programări electronice pe vechiul site să își efectueze reprogramări electronice numai pe platforma www.drpciv.ro. Ne cerem scuze pentru inconveniențele și disfuncționalitățile soft-ului electronic de pe vechea pagină. Noua pagină web a instituției este www. mm.prefectura.mai.gov.ro, unde pot fi găsite link-urile aferente pentru programare electronică la nivel național”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Județul Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA