AcasăAdministrațieANUNȚ DE INTERES | A început acțiunea de deratizare împotriva rozătoarelor în...

ANUNȚ DE INTERES | A început acțiunea de deratizare împotriva rozătoarelor în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Sursă foto: https://www.ddd-bucuresti.ro/solutii-de-deratizare/
Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare anunță că în perioada 13 martie – 24 martie 2023 (cu posibilitate de prelungire dacă situaţia va impune) desfășoară activitatea de deratizare împotriva rozătoarelor, pe raza Municipiului Baia Mare, prin amplasarea de stații de intoxicare cu momeală raticidă.

Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr.29/2023. Produsele folosite sunt Rattidion Pasta, care are ca substanță activă Bromadialona 0,005%, face parte din grupa a treia de toxicitate și Racumin Pasta care are ca substanță activă Coumatetralyl 0.0375%, o substanță din grupa anticoagulantelor. Aceste produse vor fi amplasate în stații de intoxicare prevăzute în apropierea construcților civile din municipiu și au ca scop evitarea contactului cu speciile nedorite sau animale de companie.

Produsele comerciale utilizate în campania de deratizare sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide și vin însoţite de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsele (Rattidion Pasta – Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2019/0046/MRA/ IT/2013/00103/AUT), (Racumin Pasta – Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2018/0057/MRA/ FR-2013-0007).

Informaţii suplimentare privind operaţiunea de deratizare se pot obţine la numerele de telefon: 0262 225 773 sau 0725 133 155.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA