Acasăsinucidere maramuresANUNȚ BOMBĂ – Rusia susține că liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi a...

ANUNȚ BOMBĂ – Rusia susține că liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis în timpul unui raid al forțelor ruse

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ BOMBĂ  Rusia susține că un raid al forțelor ruse l-ar fi ucis pe liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. Ministerul rus al Apărării a anunțat că verifică informațiile potrivit cărora cel mai căutat terorist din lume a murit în urma unui raid efectuat de aviația rusă, în apropiere de orașul sirian Rakka. Anunțul a fost făcut de ministerul Apărării de la Moscova, relatează agenția rusă Tass.

Raidul aerian al forțelor ruse a fost efectuat în data de 28 mai, asupra unui post de comandă al grupării teroriste, unde liderii ISIS s-au adunat pentru a discuta despre rute de ieșire din orașul sirian, a anunțat ministerul rus al Apărării.

Potrivit unei informaţii care este verificată acum prin diverse canale, liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, care a fost eliminat în atac, era prezent la întâlnire”, a anunţat ministerul, potrivit RIA Novosti.

Știrea că cel mai căutat terorist din lume a fost ucis în urma unui raid din Rakka a apărut în urmă cu câteva zile la televiziunea de stat din Siria. Cu toate acestea, nu este totuși prima dată când liderul ISIS a fost raportat mort. De aceea, anunțul făcut de ministerul rus al apărării pare să susțină această ipoteză.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA