AcasăActualitateSocialANUNȚ - Băimărenii se pot răcori din nou la cișmelele VITAL

ANUNȚ – Băimărenii se pot răcori din nou la cișmelele VITAL

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vremea caldă din ultima perioadă a condus la repunerea în funcțiune a celor zece cișmele stradale VITAL.

După ce în sezonul rece acestea au fost deconectate de la rețeaua de alimentare cu apă din rețeaua publică a municipiului Baia Mare, acum au fost reconectate și sunt gata pentru utilizare. Cișmelele au fost gândite astfel încât să aibă două funcții: una pentru băimărenii care doresc să beneficieze de apă potabilă pentru băut și, cea de-a doua, de răcorire în zilele cu temperaturi ridicate.

”Reamintim utilizatorilor că cișmelele sunt prevăzute cu un buton și un sistem de duze prin care se pulverizează apă, foarte fin, realizând răcorirea persoanei care accesează această funcție. De asemenea, cișmelele sunt legate la rețeaua de apă potabilă a orașului și,în același timp, la rețeaua de canalizare”, se arată în anunțul furnizorului de apă.

Cișmelele VITAL au fost montate în zonele intens circulate din fiecare cartier al municipiului Baia Mare, astfel încât băimărenii să poată să aibă acces mai ușor la ele.

”Cișmelele au fost realizate la inițiativa primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, după un model modern existent în Viena și au fost puse în funcțiune în municipiul Baia Mare în luna iulie a anului trecut”, se precizează în anunț.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA