Acasăsinucidere maramuresANUL MAIMUŢEI DE FOC - Află ce-ţi aduce Noul An chinezesc

ANUL MAIMUŢEI DE FOC – Află ce-ţi aduce Noul An chinezesc

spot_img

DISTRIBUIȚI

Începând din 8 februarie se intră în Noul An chinezesc, aflat în 2016, sub semnul Maimuţei de foc. Este anul schimbărilor uimitoare la toate capitolele: dragoste, bani, carieră, sănătate. În Anul Maimuţei de foc te bucuri de multă energie, participi la multe întâlniri sociale, îţi faci prieteni noi care te ajută să înaintezi pe scară ierarhică şi să câştigi mai mulţi bani.
Cariera

Poţi avea tendinţa nefericită de a spune de prea multe ori DA. Este indicat, însă, să îţi setezi propriile limite, astfel încât să poţi vedea şi crea noi oportunităţi pentru creştere şi dezvoltare. Nu sunt excluse nişte proiecte din care să câştigi mai mulţi bani, în special în lunile februarie şi martie. Din iunie şi până în septembrie este o luna propice învăţatului. Iar luna noiembrie poate aduce încununarea eforturilor depuse până acum în carieră.
Relaţiile

În acest an pot fi momente în care să-ţi doreşti angajamentul, iar altele în care să nu vrei altceva decât puţină libertate. Se anunţă multe întâlniri şi ieşiri cu prietenii, ceea ce te poate aduce mai aproape de jumătatea pe care o cauţi. Perioada propice pentru o nouă dragoste pare a fi iunie-iulie. Dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu, poate apărea o cerere în căsătorie. Relaţiile cu persoană iubita sunt armonioase.

Sănătatea

Pot apărea în acest an câteva provocări legate de sănătate. Nu ocoli controalele medicale şi analizele de rutină care te pot ajută să-ţi dai seama unde te afli la capitolul sănătate. Sunt recomandate şi exerciţiile fizice, însă atenţie să nu exagerezi cu ele, căci poate există şi riscul unor accidentări. O schimbare în dietă este, de asemenea, recomandată.

Banii

În Anul Maimuţei de foc poţi descoperi modalităţi diverse de a câştiga mai mulţi bani. Nu sunt excluse măriri de salariu în perioada martie-aprilie sau începerea unei noi afaceri sau a unui proiect freelance, cel mai probabil în luna august.

Sfatulparintilor.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA