AcasăMARAMURESUL ISTORICAntonescu, lider detaşat. Sondaj cu rezultat așteptat: USL ar lua 62% la...

Antonescu, lider detaşat. Sondaj cu rezultat așteptat: USL ar lua 62% la parlamentare!

spot_img

DISTRIBUIȚI

USL ar fi votată de 62% dintre români dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, arată un sondaj realizat de institutul Avangarde, comandat de NewsIn şi prezentat în exclusivitate la emisiunea Realitatea la Raport de la Realitatea TV.
Sondajul realizat de institutul Avangarde arată că 62% dintre români ar vota cu USL dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare.
Alianţa România Dreaptă (ARD) ar obţine doar 15% potrivit sondajului. Partidul lui Dan Diaconescu, PP-DD, ar obţine 14%.
Analiza mai arată că UDMR ar putea să nu intre în Parlament. Scorul cu care este creditată formaţiunea etnicilor maghiari este de 3%. PRM ar obţine 2%, în vreme ce PNG ar primi 1%.

La întrebarea deschisă „pe cine aţi vota pentru funcţia de preşedinte, dacă duminica viitoare ar fi alegeri”, 37% l-au indicat pe Crin Antonescu, 16% pe Dan Diaconescu, 14% pe Victor Ponta, 9% pe Traian Băsescu, 5% pe Mihai Răzvan Ungureanu, 3% pe Vadim Tudor, 3% pe Gigi Becali şi 2% pe Mugur Isărescu.

De asemenea, puşi să aleagă pentru aceeaşi funcţie între Crin Antonescu şi Mihai Răzvan Ungureanu, 68% au răspuns că l-ar vota pe Crin Antonescu şi doar 32% pe Ungureanu.
Sondajul a fost realizat în perioada 10-19 noiembrie, pe un eşantion de 900 de persoane şi are o marjă de eroare de -/+ 3,3%.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA