AcasăMARAMURESUL ISTORICAntonescu a schimbat patru ministri. Klaus Iohannis propus ca vicepremier si ministru...

Antonescu a schimbat patru ministri. Klaus Iohannis propus ca vicepremier si ministru de interne

spot_img

DISTRIBUIȚI

Update 13.45 – Preşedintele Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, oficial, vineri nominalizările în Guvern: Klaus Iohannis – vicepremier şi ministru de Interne, Teodor Atanasiu – ministru al Economiei, Eugen Nicolăescu – ministru de Finanţe, Cristian Buşoi – ministru al Sănătăţii.

Antonescu a făcut acest anunţ, după şedinţa BPN al PNL, într-o conferinţă de presă susţinută alături de cei nominalizaţi. Validarea acestor propuneri s-a făcut prin vot, în şedinţa BPN al PNL. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că această remaniere a avut loc pentru o mai mare vizibilitate la guvernare. „Am ajuns în situaţia de a propune un număr destul de mare de noi miniştri, în contextul în care până şi noi, din interior, ne-am dorit să fim mai vizibili la guvernare şi mai bine înţeleşi ca liberali”, a spus Antonescu. Copreşedintele USL a precizat că i-a comunicat premierului toate aceste numiri. „Toate aceste patru nume au fost comunicate de mine prim-ministrului. Aştept ca după întoarcerea lui să ne reluăm activitatea guvernamentală după aceste numiri. Din punctul meu de vedere, nu avem nici un fel de problemă în legătură cu ele. Dorim un guvern mai puternic, mai ordonat şi mai eficient”, a adăugat Crin Antonescu.

Update 12.26 – Şedinţă cu scântei la PNL, în spatele uşilor închise. Foştii miniştri liberali Radu Stroe şi Daniel Chiţoiu se disculpă, spunând că ei nu sunt oamenii PSD. Chiţoiu le-a spus colegilor săi liberali în şedinţă, că el nu este omul PSD, el nu vine şi nu cumpără. „Nu sunt şobolanul PSD”, le-ar fi spus fostul ministru Daniel Chiţoiu colegilor de partid. La rândul său, şi Radu Stroe a spus în şedinţă că el nu a avut nicio vină în tragicul accident aviatic din Apuseni, dar totuşi a demisionat. De asemenea, şi Stroe a precizat în şedinţă, potrivit unor surse, că el nu este omul PSD.

Sursa: Antena 3.ro.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA