AcasăActualitateSocialANIVERSARE - Un an de cand functioneaza Punctul de lucru Farcasa al...

ANIVERSARE – Un an de cand functioneaza Punctul de lucru Farcasa al ISU Maramures

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vineri, 15.06.2012, se împlineşte un an de la înfiinţarea, în 15.06.2011, a Punctului de lucru Fărcaşa al I.S.U. Maramureş, prin dislocarea unui echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Baia Mare. Tot anul trecut, în data de 12.12.2011, în cadrul Punctului de lucru a fost operaţionalizat un un echipaj de prim ajutor calificat S.M.U.R.D.

Până în prezent, personalul subunităţii a executat 405 intervenţii, din care 361 sunt acţiunile efectuate de paramedicii S.M.U.R.D., iar restul de 44 sunt intervenţiile pompierilor punctului de lucru.

 

incendiu farcasa

Datele statistice arată că operaţionaliarea subunităţii a fost oportună,  atât prin prisma numărului de intervenţii care o situează în prezent pe locul  situează pe locul 3 pe I.S.U. Maramureş, cât şi din punct de vedere al reducerii timpului de răspuns la situaţiile de urgenţă.

La Punctul de lucru Fărcaşa acţionează 32 de subofiţeri, cu autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă, o autospecială de prim ajutor S.M.U.R.D. şi un autoturism pentru misiuni specifice, achiziţionat de Primăria comunei Fărcaşa.

Raionul de intervenţie al subunităţii are o suprafaţă de circa 220 de kilometri pătraţi şi cuprinde un oraş, zece comune şi 22 de sate, o populaţie de 27.921 de locuitori şi  9921 de gospodării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA