AcasăLifestyleMondenANIVERSARE LA VATICAN - Papa a primit 50.000 de e-mailuri de felicitare...

ANIVERSARE LA VATICAN – Papa a primit 50.000 de e-mailuri de felicitare la împlinirea a 80 de ani şi a luat masa cu doi români fără adăpost

DISTRIBUIȚI

ANIVERSARE LA VATICAN Papa Francisc a primit aproape 50.000 de e-mailuri de felicitare la împlinirea vârstei de 80 de ani pe conturile de corespondență electronică deschise cu acest prilej, a anunțat sâmbătă Vaticanul, citat de DPA.

ANIVERSARE LA VATICAN Mesajele îi pot fi trimise Suveranului Pontif în latină, italiană, spaniolă, portugheză, engleză, germană, franceză sau poloneză, conform agerpres.ro.

Cele mai multe mesaje primite de papa Francisc au fost în engleză, spaniolă și italiană, dar au fost și „peste 1.000” în latină.

Vaticanul a mai menționat că Francisc a luat micul dejunul cu opt oameni fără locuință, printre care doi români, care trăiesc în Piața Sf. Petru, de la care a primit trei buchete de floarea soarelui.

Tot sâmbătă, cantinele pentru persoanele defavorizate din Roma vor servi prăjituri din partea papei, iar oamenii din adăposturi vor primi o imagine a Suveranului Pontif și mici cadouri, a mai precizat Vaticanul.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA