AcasăActualitateANIVERSARE ÎN FAMILIA CHERECHEȘ - Vezi mesajul emoționant dedicat de primar mamei...

ANIVERSARE ÎN FAMILIA CHERECHEȘ – Vezi mesajul emoționant dedicat de primar mamei sale, dr. Viorica Cherecheș, deputat de Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primarul Cătălin Cherecheș a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dedicat mamei sale. Dr. Viorica Cherecheș, deputat de Maramureș, își serbează astăzi, 5 octombrie, ziua de naștere. Vă redăm mai jos, integral, mesajul primarului, dedicat mamei sale:

Ce aș putea să spun astăzi, MAMĂ, să cuprindă și să exprime toată iubirea, recunoștința și prețuirea pe care ți le port? Pentru că nu sunt cuvinte suficiente și potrivite să exprim tot ceea ce simt și meriți să auzi mai ales astăzi. Este ziua ta de naștere, MAMĂ. Un moment special, în care toată ființa mea este recunoscătoare divinității că te-a ales să fii mama mea. Cea mai bună, mereu iubitoare, neobosit răbdătoare și prezentă pentru copilul ei. Îți mulțumesc pentru toate acestea, dar și pentru lecția de neprețuit pe care mi-ai predat-o: ai știut și știi să îmi fi mamă mie, fiului tău, dar și celor care pe parcursul anilor au găsit în mâinile tale de medic, dar mai ales de OM, îngrijire, ajutor, alinare…

Astăzi, ți-aș aduce toate florile din lume la picioare, în semn de mulțumire. Ar fi însă prea puține…Mă voi ruga mai bine bunului Dumnezeu să te protejeze, să te țină sănătoasă și puternică mulți ani de acum înainte, să poți continua să fii mama mea bună, medicul care aduce speranță acolo unde pare că nu mai există, omul care ajută mereu, neobosit, pe cei aflați în nevoie. Îți mulțumesc, MAMA, că mi-ai dat viață, m-ai crescut și educat cum ai știut mai bine. Dar mai ales că ai sădit în mine dorința de a-ți urma exemplul, de a oferi bine chiar și când primesc rău, de a ajuta chiar și atunci când nu este datoria mea, să clădesc acolo unde alții văd numai ruine și nu ar fi îndrăznit, să aduc lumină acolo unde nu mai există speranță, să ofer neobosit, să mă ofer comunității mele, pentru binele oamenilor și al cetății.

Îți mulțumesc, MAMA, pentru tot și îmi cer iertare pentru toate momentele în care au curs lacrimi din ochii tăi pentru mine…Pentru clipele în care ai suferit din cauza mea și pentru care pot doar să îți sărut ochii, sperând că nu vor mai lăcrima vreodată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a ales să îmi fi mamă și mă rog și îmi doresc ca toți oamenii să aibă parte de mame ca tine.

Te iubesc, MAMA! La mulți și binecuvântați ani înainte!”, a scris Cătălin Cherecheș.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA