AcasăEvenimentBALUL VÂNĂTORILOR – Ediția din acest an a fost „condimentată” cu momente...

BALUL VÂNĂTORILOR – Ediția din acest an a fost „condimentată” cu momente mondene

spot_img

DISTRIBUIȚI

Peste 300 de vânători și pescari s-au distrat, în 6 februarie, la un eveniment dedicat special lor. Aceștia au lăsat acasă undița de pescuit și arma de vânătoare și s-au asortat la patru ace cu soțiile lor pentru a participa la Balul vânătorilor și pescarilor. Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi și a fost unul fastuos, mai ales că s-au sărbătorit 25 de ani de la prima ediție. Sarea și piperul serii a fost, alături de preparatele vânătorești, artista Anna Lesko, cea care a încins atmosfera la propriu.

balul vanatorilor (3)

Din programul evenimentului nu au lipsit dansatorii de la Ansamblul Folcloric Național Transilvania și cei de la Galactic Dance. Evenimentul a fost condimentat și de o prezentare de modă inedită a designerului Lorand Coza. Manechine de toate vârstele au defilat cu ținute inspirate din domeniul vânătorii, unele realizate din carne.

balul vanatorilor (2)
„Se împlinesc 25 de ani de la acest eveniment, eveniment pe care toți pescarii și vânătorii din Maramureș îl așteaptă în fiecare an. A trecut un sfert de veac de când noi ne întâlnim aproape în aceeași formație, înafară de tinerii care au venit să umple rândurile asociației noastre. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pentru a organiza această seară, acest eveniment monden atât de dorit și de așteptat. Doresc să curgă vinul în această seară și poveștile vânătorești și pescărești pe care numai noi, cei împătimiți, le simțim și știm să le trăim în felul nostru”, a spus Ionică Pop, președintele AJVPS Maramureș.

balul vanatorilor (5)
La eveniment a participat și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, dar și prefectul județului Maramureș, Anton Rohian.

balul vanatorilor (4)
„Cred că modul în care dumneavoastră iubiți natura arată și modul în care dumneavoastră iubiți România. Să ne simțim bine împreună și să fim cu toții sănătoși”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.
„Prin tot ce am încercat să inițiez și prin modul în care am încercat să vă determin să considerați că teritoriile și modul în care aveți arealul de a păstra ce este valoros în acest județ, atât ce este pe pământ cât și în apă, au fost niște acțiuni pe care nu le-am comentat ca dumneavoastră să nu aveți bucuria care vă determină să fiți azi împreună la acest bal. Sunt aici din două motive. Am câțiva prieteni care sunt vânători adevărați și am simțit că și simt vânatul și în al doilea rând știam că sunt 25 de ani de când această asociație funcționează”, a declarat prefectul Anton Rohian.
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA