AcasăEvenimentANIVERSARE - Ce i-a transmis primarul Cherecheș Preasfințitului Părinte Iustin la împlinirea...

ANIVERSARE – Ce i-a transmis primarul Cherecheș Preasfințitului Părinte Iustin la împlinirea vârstei de 58 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANIVERSARE  Ieri, 23 iunie, a fost o zi festivă pentru credincioșii maramureșeni și sătmăreni. Preasfințitul Iustin Sigheteanul, episcopul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, a împlinit vârsta de 58 de ani.

Printre cei care i-au transmis urări s-a numărat și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș:

„Mă alătur astăzi credincioșilor care vin înaintea liderului spiritual al eparhiei ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, Preasfințitul Iustin Sigheteanul, episcopul nostru drag care aniversează împlinirea a 58 de ani. Vă mulțumesc, Preasfințite Părinte, pentru neostoita activitate, rugăciune și devotamentul profund pentru Biserica lui Dumnezeu și a ortodoxiei noastre, pentru dedicarea exemplară în comunitatea băimăreană și în celelalte comunități pe care le păstoriți. Mai mult ca oricând este nevoie de lideri cu mintea ageră, limpede și sufletul curat, în ochii cărora putem privi cu încredere, lideri care slujesc pe Bunul Dumnezeu și pe fiecare credincios, mic sau mare, propovăduind neîntrerupt adevărul, lumina, milostenia, iubirea frățească, credința în Dumnezeu și bunătate, mântuirea.

Vă mulțumesc pentru fiecare cuvânt înțelept, pentru fiecare rugăciune și pentru speranța și credința pe care Preasfinția Voastră o menține în pofida tumultoasei vieți cotidiene pe care fiecare o trăim în aceste vremuri ușor tulburi. Vă mulțumesc pentru proiectele comune care aduc bucurie, întăresc exemplul bunătății, dragostei și dăruirii pentru credincioși și Biserica lui Dumnezeu. Domnul nostru să vă aibă mereu în pază, să vă binecuvânteze și să vă dea ani mulți și buni în fruntea eparhiei pe care cu atâta dăruire o păstoriți. Întru mulți și binecuvântați ani, Preasfințite Părinte Iustin!”, a scris primarul pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA