AcasăAdministrațieANIVERSAR - Primarul Cătălin Cherecheș împlinește astăzi 38 de ani

ANIVERSAR – Primarul Cătălin Cherecheș împlinește astăzi 38 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANIVERSAR Mereu prezent în comunitate, alături de copii, tineri, seniori, implicat în tot ceea ce înseamnă reabilitare, modernizare și dezvoltare a infrastructurilor de orice fel care au făcut ca municipiul Baia Mare să își schimbe fața în numai cinci ani, să se audă de noi pe plan național și internațional. Cătălin Cherecheș a fost reales în 5 iunie 2016, cu o majoritate covârșitoare de voturi, primarul municipiului Baia Mare. 

Din dorința băimărenilor de a fi continuate proiectele care au scos Baia Mare din conul de umbră, din griul betoanelor, transformând orașul într-unul care are șansa de a deveni Capitala Verde a României, dar și Capitala Europeană a Culturii în 2021. A reabilitat infrastructura rutieră, unitățile de învățământ, majoritatea fiind deja la standarde moderne, cu dotările necesare pentru ca elevii și copiii noștri să poată petrece timpul în creșe, grădinițe, școli și licee în cele mai bune condiții. Mereu atent la nevoile persoanelor cu dizabilități, ale categoriilor defavorizate, alături de seniori cărora le-a venit în sprijin cu fiecare ocazie, Cătălin Cherecheș s-a demonstrat a fi omul de care comunitatea băimăreană, municipiul Baia Mare, are nevoie pentru a fi în topul orașelor prospere și apreciate din România.

Au trecut mai bine de 60 de zile de când este ținut departe de noi, dar băimărenii îl simt și acum aproape. Îl vor înapoi, vor ca el să își continue misiunea pentru băimăreni și pentru Baia Mare, demonstrând în cei cinci ani în fruntea administrației locale că se poate ajunge departe atunci când există viziune, implicare, dorința de a munci și de a te dedica cetățenilor și orașului.
Cătălin Cherecheș aniversează astăzi 38 de ani, dintre care o bună parte dedicați oamenilor. La acest moment aniversar, pe lângă urările de sănătate și speranța că justiția îi va face cât de curând dreptate, în semn de apreciere și respect pentru tot ce a făcut acest om pentru Baia Mare, să ne aducem aminte de momentele frumoase și realizările sale, toate dedicate băimărenilor și municipiului Baia Mare. Cătălin, îți dorim puterea să treci cu bine peste încercări, te apreciem și ne dorim să continui misiunea ta pentru băimăreni și pentru Baia Mare. Te așteptăm acasă!
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA