AcasăActualitateANI, ÎN ACȚIUNE – Directorul executiv adjunct al APIA Maramureș, în conflict...

ANI, ÎN ACȚIUNE – Directorul executiv adjunct al APIA Maramureș, în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

ANI, ÎN ACȚIUNE    Agenţia Naţională de Integritate a prezentat o salbă de funcționari publici din comune și sate cărora li s-a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă şi existenţa unei diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate. Este vorba despre opt foşti şi actuali aleşi locali şi funcţionari publici din comune, potrivit EVZ.ro.

ANI a stabilit că directorul executiv adjunct al Centrului judeţean Maramureş din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Ioan Brânzei, s-a aflat în conflict de interese administrativ. În perioada exercitării funcţiei publice de conducere, acesta s-a implicat în procesul de aprobare a cererilor de finanţare depuse de tatăl său şi socrul său.

Astfel, la datele de 12 iunie 2011, 27 iunie 2012 şi de 8 octombrie 2012, a aprobat în sistemul electronic de gestionare a cererilor de plată IACS (Sistemul Integrat de Administrare şi Control) al Centrului judeţean Maramureş APIA sumele calculate şi stabilite pentru fermierii menţionaţi în Lista de plăţi, printre care şi tatăl său în calitate de fermier, iar la datele de 12 iunie 2011 şi 29 iunie 2012 a aprobat în sistemul electronic de gestionare a cererilor de plată IACS sumele calculate şi stabilite pentru fermierii menţionaţi în Lista de plăţi, printre care şi socrul său în calitate de fermier.

ANI a precizat că persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

 

Sursă info: EVZ.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA