AcasăEvenimentANCHETĂ - Englezul înjunghiat a furat o bicicletă, a condus beat, drogat...

ANCHETĂ – Englezul înjunghiat a furat o bicicletă, a condus beat, drogat și fără permis (CAMERE DE SUPRAVEGHERE)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă dimineaţa, la ora 06.30, un băimărean a sesizat poliţia prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 că, în jurul orei 06.00, în faţa unui local public din Piaţa Păcii din municipiul Baia Mare, a avut o altercaţie cu un cetăţean englez care l-a lovit şi i-a sustras bicicleta. Întrucât din primele verificări efectuate a reieşit că cetăţeanul străin ar putea fi rănit, o patrula de siguranţă publică s-a deplasat la Spitalului Judeţean Baia Mare şi l-a găsit la Unitatea Primire Urgenţe.

În încercarea de a se sustrage verificărilor poliţiştilor, cetăţeanul străin a părăsit unitatea medicală la volanul unui autoturism şi a fost depistat ulterior pe strada Şcolii din municipiul Baia Mare.

El a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării investigaţiilor. În urma controlului autoturismului, în portbagaj a fost găsită bicicleta reclamată sustrasă. Cetăţeanului străin i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi consumului de substanţe interzise. Rezultatele analizelor au relevat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihotrope. Atât partea vătămată cât şi bănuitul au fost examinaţi medico-legal şi s-a constatat că băimăreanul necesită 2 – 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare iar cetăţeanul străin 2 – 3 zile. Bicicleta, în valoare de 1200 de lei, a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. Cercetările continua faţă de cetăţeanul străin sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire, furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice iar urmărirea penală va fi extinsă şi cu privire la alte infracţiuni, dacă probatoriul administrat va evidenţia elemente noi.

CITEȘTE AICI ȘTIREA INIȚIALĂ PUBLICATĂ DE ACTUALMM.RO.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA