Acasă Actualitate 112 ANCHETĂ ÎN SĂLAJ –Minore sechestrate și bătute după ce au fugit de...

ANCHETĂ ÎN SĂLAJ –Minore sechestrate și bătute după ce au fugit de la Centrul de Plasament Huedin

DISTRIBUIȚI

ANCHETĂ ÎN SĂLAJ  Două minore din Centrul de Plasament Huedin au fost sechestrate și bătute de doi bărbați. Tinerele de 17 ani, spun anchetatorii, ar fi fugit din centrul aflat în Huedin, județul Cluj, și au ajuns în localitatea Almașu, din Sălaj, unde voiau să se întâlnească o rudă. În halta din localitatea sălăjeană, fetele s-au întâlnit cu un bărbat, care le-a spus că ruda lor este la el acasă și le-a invitat și pe ele. Oficial, acuzații de abuz sexual nu au fost formulate, deși exista zvonul că minorele ar fi fost supuse unor perversiuni. La centrul din Huedin au mai avut loc alte evenimente nefericite în ultimii ani.

Fetele au fost conduse acasă la unul dintre bărbați, arată declarațiile din anchetă, acolo unde a venit și cel de-al doilea. La lăsarea serii, când cele două ar fi vrut să se întoarcă la Centrul de  Plasament Huedin, tinerii, de 26 și 32 de ani, le-ar fi forțat și agresat pe fete să rămână peste noapte cu ei. Sub teroare, minorele au renunțat la ideea de a pleca spre Centrul de Plasament Huedin și au rămas în casă cu cei doi bărbați, scrie ZiarulClujean.ro.

A doua zi, adolescentele au pornit spre Huedin, iar pe drum s-au întâlnit cu un îngrijitor de la Centrul de Plasament Huedin, care le căuta. Tinerele i-au povestit acestuia prin ce au trecut, iar angajatul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a sunat imediat la Poliția din Huedin.

Polițiștii din Huedin i-au contactat pe cei din Sălaj, județ în care se petrecuse totul, iar după audieri cei doi bărbați au fost acuzați de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA