spot_img
AcasăActualitate112ANCHETĂ LA AERODROM – Un adolescent a murit în timp ce făcea...

ANCHETĂ LA AERODROM – Un adolescent a murit în timp ce făcea manevre de ridicare a unui planor

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANCHETĂ LA AERODROM   Se face anchetă la Aerodromul Săuleşti din Hunedoara unde, ieri, un tânăr de 17 ani a murit, după ce tractorul pe care se afla a căzut peste el. Totul s-a întâmplat  în timpul unor manevre de ridicare în aer a unui planor. Un cablu, care lega aparatul de zbor de tractor, s-a desprins şi l-a răsturnat, potrivit Știri.TVR.ro.

Tânărul se afla pe aerodromul din Săulești unde făcea manevrele de ridicare în aer a unor planoare. Era pe un tractor care recupera cablul de tractare a aparatelor de zbor. La un moment dat, acesta s-a desprins şi a ajuns sub una dintre roţile tractorului pe care l-a răsturnat. Tânărul nu a avut nicio şansă.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă spun că, în momentul accidentului, comandanţii de la aerodrom nu erau acolo. Niciun responsabil al aerodromului nu a putut da detalii despre accident.

Tânărul era din Deva şi împlinise acum o lună 17 ani. Era instructor autorizat pentru că avea numărul necesar de ore de zbor. Între băiat şi cei de la Aerodrom nu există niciun contract de muncă, ci doar o fişă de înscriere la aeroclub.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA