AcasăActualitate112ANCHETĂ ÎN POIENILE DE SUB MUNTE - Femeie bătută crunt cu o...

ANCHETĂ ÎN POIENILE DE SUB MUNTE – Femeie bătută crunt cu o halbă de bere de către cumnatul ei

DISTRIBUIȚI

ANCHETĂ ÎN POIENILE DE SUB MUNTE  Incident grav la Poienile de Sub Munte, în Maramureș. O femeie din localitate a fost bătută crunt de cumnatul ei. 10 zile de îngrijiri medicale a avut nevoie femeia pentru a i se vindeca rănile suferite. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, însă bărbatul a plecat deja în Anglia.

Incidentul a avut loc în data de 26 martie 2019, în jurul orei 15.50 și a fost povestit în exclusivitate de femeia agresată.

Eram acasă când cumnatul meu, Mihai Mihulaiciuc (32 ani), a intrat peste mine și m-a bătut rău de tot. Nu știu din ce motiv dar abia am scăpat din mâinile lui. M-a lovit peste tot cu un pahar din sticle. Se vede și din poze.

Am fost la poliție și am depus plângere pe numele lui. Totodată, am fost și mi-am scos și certificat medico-legal pentru că nu pot să las lucrurile așa. Doamne ferește de era acasă copilul meu.

Cine știe ce s-ar fi putut întâmpla. Din câte știu el a plecat deja în Anglia la muncă. Am vrut să știe lumea ce am pățit și totodată vreau ca poliția să ia măsurile care trebuie. Nu pot lăsa așa lucrurile” a declarat femeia din Poienile de Sub Munte pentru BaiaMare24.

 

Sursă info și foto: BaiaMare24

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA