AcasăMARAMURESUL ISTORICAnca Boagiu, un milion de euro de la Nelu Iordache?

Anca Boagiu, un milion de euro de la Nelu Iordache?

DISTRIBUIȚI

Daca stirea scapata de procurori pe surse e adevarata, avem de-a face cu unul din cele mai mari scandaluri de coruptie din ultimii 22 de ani. Anca Boagiu ar fi primit de la Nelu Iordache, patronul Romstrade (acum in puscarie) un apartament de un milion de euro drept donatie. Apartamentul se afla intr-un ansamblu rezidential de pe malul Marii Negre, la capatul statiunii Mamaia. Donatia ar fi fost facuta cu ajutorul unei persoane intermediare.
Cind vine vorba despre procurori, am multe semne de intrebare. Pe de alta parte, s-a tot relatat in presa zilele acestea ca Nelu Iordache scrie si vorbeste de zor dupa arestarea sa, dind in vileag toti protectorii sai sus pusi.

Anca Boagiu ar fi unul dintre ei. Fostul ministru al transporturilor face parte dintr-un harem politic protejat direct de presedintele Traian Basescu. Acolo mai regasim personaje precum Elena Udrea, Roberta Anastase, Monica Macovei.
Daca informatiile procurorilor se confirma, Boagiu este pur si simplu terminata din punct de vedere politic, iar o raspundere penala este imposibil de evitat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA