AcasăAlteleEconomicANAF A PUBLICAT LISTA RUȘINII – Printre datornici se află și Avocatul...

ANAF A PUBLICAT LISTA RUȘINII – Printre datornici se află și Avocatul Poporului, Victor Ciorbea

DISTRIBUIȚI

ANAF A PUBLICAT LISTA RUȘINII  De pe această listă neagră nu lipsesc mai mulţi politicieni sau afacerişti cu multe milioane de euro în conturi. National.ro anunţă că Fiscul ”a pus ochii” pe mai multe nume celebre.

Primul este Theodor Berna, afaceristul care l-a ‘dat în fapt’ procurorilor pe fugarul Sebastian Ghita. Trimis în judecată pentru evaziune fiscala, Barna are de dat la stat 2,62 de milioane de lei (580 de mii de euro). I s-a pus deja sechestru asigurator pe bunurile lui si ale firmelor Tehnologica Radion SRL si Teloxim Con SRL.

Lista continuă cu Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Fostul premier şi soţia sa au dat dat Fiscului 363 de mii de lei (80 de mii de euro). “Sunt datorii acumulate in perioada de criza. Am tot platit si s-au redus simtitor. A fost o societate de avocatura, detinuta impreuna cu sotia. In perioada de criza s-au adunat toate. Mai putini clienti, au crescut mult dobanzile la banca, unde avem un credit pentru constructia unei locuinte. S-au platit si multe penalitati. In ritmul asta sper ca, intr-un timp relativ scurt, sa achitam integral. Nu am facut nicio secunda evaziune fiscala. Suntem datori pentru ca suntem cinstiti”, a declarat Victor Ciorbea, conform sursei citate.

Fostul ministru, Radu Berceanu e şi el pe lista neagră. Ex ministrul Transporturilor datoreaza bugetului de stat, potrivit datelor ANAF, 51.630 de lei, respectiv 11.400 de euro. Ultimul pe listă e omul de afaceri, Dan Adamescu. Acesta nu a scăpat de datorii nici după moarte.  Fiscul spune că Adamescu are de dat statului 306.210 lei. Averea familiei Adamescu este de 150-165 de milioane de euro.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA