AcasăActualitateSocialAMUZANT DAR PERICULOS - Vezi ce grozăvii fac femeile la volan

AMUZANT DAR PERICULOS – Vezi ce grozăvii fac femeile la volan

DISTRIBUIȚI

Când se află femeia la volan ne putem aștepta la orice, nu? Ei, imaginația nu este destul de bogată pentru a-ți putea închipui cum se pot comporta unele femei în trafic, atunci când conduc. Nu susținem că femeile sunt groaznice la volan și bărbații sunt extraordinari, căci și aceștia fac greșeli imense și provoacă tot felul de situații neplăcute în trafic.

Uneori femeile sunt foarte panicate și se concentrează prea mult rămânând încordate la volan, ceea ce probabil le face să se piardă cu firea, ducând la tot felul de incidente, fie nu acordă destulă atenție la drum și la ce se întâmplă în trafic. Alteori, lipsa experienței poate duce la imposibilitatea evitării unui accident sau punerea altor șoferi în situații dificile. Dar, trebuie să recunoaștem, unele dintre ele pur și simplu nu sunt făcute pentru asta! Poate sunt pricepute la alte activități, dar șofatul nu este puctul lor forte. Iar când nepriceperea se combină cu lipsa experienței și cu prostia, iese un calvar adevărat! în cazul ăsta se recomandă să stai departe de o mașină condusă de o femeie dacă observi că aceasta face manevre ciudate.

Nu dorim să supăram publicul feminin, nu toți oamenii sunt la fel, există și șoferițe care știu să conducă excelent, dar unele din situațiile în care anumite femei te pun în trafic sunt strigătoare la cer! Nu mai vorbim de multe cazuri consacrate în care acestea provoacă daune mari și accidente din cele mai grave. Dar ca să nu mergem prea departe, unele incidente provocate de femei în trafic sunt doar ..foarte amuzante!

funmedia365.com

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA