spot_img
AcasăEvenimentSportAMICALE ÎN NOIEMBRIE - România va juca cu Turcia la Cluj, și...

AMICALE ÎN NOIEMBRIE – România va juca cu Turcia la Cluj, și cu Olanda pe Arena Națională

DISTRIBUIȚI

AMICALE ÎN NOIEMBRIE În noiembrie, echipa națională a României va disputa două meciuri de pregătire în fața Turciei și Olandei.

Reprezentativa României încheie anul cu două amicale puternice. Mai întâi, pe 9 noiembrie, naționala noastră va întâlni Turcia, selecționată pregătită de Mircea Lucescu. Apoi, pe 14 noiembrie, tricolorii vor primi la București, pe Arena Națională, vizita Olandei, condusă de Dick Advocaat. Primul joc se va disputa, de asemenea, în România, pe lista Federației Române de Fotbal regăsindu-se mai multe opțiuni pentru orașul gazdă. Orele exacte și locația partidei cu Turcia vor fi anunțate în cel mai scurt timp.

Au fost stabilite stadioanele pe care se vor disputa confruntările amicale pe care naționala României le are programate în luna noiembrie. Primul meci, cel cu selecționata Turciei, de pe 9 noiembrie, va avea loc pe stadionul din Gruia, cel pe care își dispută meciurile de pe teren propriu formația CFR Cluj. Al doilea amical, cel cu Olanda,se va disputa la București, pe Arena Națională, pe 14 noiembrie.

Problemele pe care le întâmpină oltenii cu deschiderea stadionului ”Ion Oblemenco” i-au determinat pe oficialii naționalei să se uite în altă parte unde să dispute partidele amicale programate în luna noiembrie. Astfel, partida pe care România o va diputa cu selecționata condusă de Mircea Lucescu se va desfășura pe stadionul lui CFR Cluj.

Întâlnirea cu Turcia este programată să aibă loc pe data de 9 noiembrie. După alte cinci zile, Cosmin Contra și compania vor întâlni tot într-o partida amicală ”Portocala mecanică”. Această întâlnire se va disputa la București, pe Arena Națională, au decis șefii Federației Române de Fotbal.

Ultimele dueluri cu Turcia au avut loc în 2012 (1-0 la Istanbul), respectiv 2013 (0-2 la București), în preliminariile Campionatului Mondial 2014. În aceeași campanie de calificare, tricolorii au întâlnit și Olanda (1-4 la București și 0-4 la Amsterdam).

Naționala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiții Liga Națiunilor UEFA.

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018, a anunțat și site-ul oficial al Federației.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA