spot_img
Acasăsinucidere maramuresAMERICA ZGUDUITĂ DE ÎMPUŞCĂTURI - Mai mulți răniți în San Francisco, în urma...

AMERICA ZGUDUITĂ DE ÎMPUŞCĂTURI – Mai mulți răniți în San Francisco, în urma unor focuri de armă 

spot_img

DISTRIBUIȚI

AMERICA ZGUDUITĂ DE ÎMPUŞCĂTURI Atacatorul și alte trei persoane și-au pierdut viața și cel puți patru au fost rănite miercuri, în urma unor împușcături care au avut loc la San Francisco. Din primele declarații, atacatorul a fost împușcat și internat în spital și se află în custodia autorităților, înformează mass media locale, citate de Reuters.

Împușcăturile au avut loc în zona unei facilități United Parcel Service și a sediului unei televiziuni locale, conform unor declarații ale Poliției din San Francisco, postate pe Twitter.

Atacatorul era un angajat al companiei de curierat UPS. După ce a deschis focul asupra celorlalte persoane, acesta s-a împușcat scrie Realitatea.

Victimele au fost duse la Spitalul General Priscilla Chan și Mark Zuckemberg din San Francisco. Dintre cei patru decedați, doi au murit la locul faptei, iar ceilalți doi – unul dintre ei fiind atacatorul – , au murit la spital, conform postului KNTV, citat de Russia Today.

Este al doilea astfel de incident care are loc în SUA, după ce, în cursul dimineții de miercuri, cinci persoane, printre care congresmanul republican Steve Scalise și consilierul său, au fost rănite pe un teren de base ball. La fel ca și în acest caz, atacatorul a fost ucis de forțele de ordine.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA