AcasăActualitateSocialAMENZI: Zeci de societăți comerciale verificate de polițiștii maramureșeni

AMENZI: Zeci de societăți comerciale verificate de polițiștii maramureșeni

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat, în baza planului Sărbători de Iarnă în Siguranţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului. Astfel, au fost constatate nouă infracţiuni, şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 18.000 de lei.

Ieri, 08 decembrie, poliţiştii au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi de comerţ. Poliţiştii au urmărit descoperirea şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute, produse alimentare, legume fructe, alcool şi ţigări precum şi jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

Au fost constatate nouă infracţiuni, cele mai multe privind mărcile şi indicaţiile geografice şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  17.700 de lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării jucării, articole de îmbrăcăminte şi produse alimentare în valoare de peste 7.500 de lei precum şi 1.065 de lei în numerar.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA