spot_img
AcasăActualitateSocialAmenzi în valoare de aproape 40.000 de lei aplicate de poliţiştii maramureşeni

Amenzi în valoare de aproape 40.000 de lei aplicate de poliţiştii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

Peste 130 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în urma activităţilor desfăşurate pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Timp de două zile, peste 130 de poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră şi acţiuni speciale au acţionat suplimentar faţă de dispozitivele curente de ordine şi siguranţă publică pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.

Poliţiştii au controlat 11 societăţi comerciale şi au aplicat 5 contravenţii la legea privind protejarea populaţiei împotriva comerţului ilicit.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 4 infracţiuni judiciare, a fost identificat un autoturism care figura furat, au fost reţinute 14 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Din totalul contravenţiilor aplicate, cele mai multe au fost pentru nerespectarea normelor rutiere (110), dintre care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Acţiunile poliţiştilor pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică vor continua şi în perioada următoare.

Localurile publice din Baia Mare verificate de poliţişti

Pentru prevenirea producerii de fapte antisociale care aduc atingere ordinii şi liniştii publice, poliţiştii băimăreni au organizat o acţiune în noaptea de 27/28 martie a.c. Ei au efectuat controale la localurile publice cu program de noapte de pe raza municipiului şi în zonele adiacente acestora. Astfel, au fost verificate cinci societăţi comerciale şi au fost legitimate 36 de persoane. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 8000 de lei.  

Acţiune rutieră la Dragomireşti 

Ieri, între orele 14.00 – 18.00, poliţiştii din Dragomireşti împreună cu cei de la Secţia 2 Bogdan Vodă au organizat o acţiune rutieră pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă. Scopul activităţilor desfăşurate a fost de combatere a cauzelor generatoare de accidente de circulaţie şi identificare şi sancţionare a celor care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii au controlat 47 de conducători auto şi pentru neregulile constatate au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale în sumă de 1700 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA