Acasă Actualitate Social Amenzi din belşug date de jandarmi cerşetorilor şi celor care apelau fără...

Amenzi din belşug date de jandarmi cerşetorilor şi celor care apelau fără motiv 112

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Maramureş a efectuat în perioada 01 – 06 ianuarie a.c. misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe raza judeţului Maramureş, identificând în timpul acestora persoane care încălcau actele normative în vigoare.

„Jandarmii maramureşeni au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a 8 sesizări privind adresarea de injurii şi expresii jignitoare precum şi ameninţări cu acte de violenţă pentru care au aplicat patru amenzi şi patru avertismente scrise. Echipajele de jandarmi au aplicat şase avertismente scrise şi cinci amenzi contravenţionale pentru provocare şi participare la scandal.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Jandarmeria Maramureş, jandarmii în timpul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, au aplicat două avertismente scrise pentru neafişare de preţuri pentru bunurile oferite înspre vânzare.

“De asemenea echipele mixte formate din jandarmi şi silvicultori, pe timpul acţiunilor pentru combaterea delictelor silvice, au identificat două persoane care ridicau material lemnos rezultat din exploatări silvice fără a avea acordul organelor silvice. Jandarmii au aplicat un avertisment scris şi o amendă în valoare de 800 de lei.

Jandarmii băimărenei au organizat în cursul acestei săptămâni acţiuni pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei pe raza municipiului Baia Mare. Subofiţerii jandarmi au identificat un număr de 19 femei care atrăgeau persoane, în locuri publice, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani. Toate femeile în cauză au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare.

De asemenea, jandarmii maramureşeni au identificat 11 persoane care apelau la mila trecătorilor, pentru care au fost aplicate opt avertismente scrise şi trei amenzi contravenţionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Maramureş, Codruţa Ardelean.

Totodată, în timpul misiunilor au mai fost constatate 4 fapte de refuz de legitimare şi 5 cazuri de apelare nejustificată a organelor legii prin serviciul „112” pentru care au fost aplicate un număr de şase avertismente scrise şi trei amenzi contravenţionale.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA