AcasăActualitateAMENDĂ URIAȘĂ - Ce sancțiune a primit un patron maramureșean pentru că...

AMENDĂ URIAȘĂ – Ce sancțiune a primit un patron maramureșean pentru că a avut localul deschis după 12 noaptea

DISTRIBUIȚI

Un maramureșean, proprietar de local în Sighetu Marmației, a primit o sancțiune severă din partea autorităților care făceau verificări azi-noapte. Mai exact, cetățeanul are de plătit 9.000 de lei pentru că, la ora 00:40, localul său era încă deschis, asta deși autoritățile județene au decis ca toate activitățile de acest gen să fie oprite la ora 24:00, în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Comitetului pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș, în interiorul localului se aflau două persoane, dintre care una își serba ziua de naștere. Cei doi clieți au fost de asemenea sancționați de către oamenii legii.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice faptul că polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației s-au sesizat noaptea trecută cu privire la nerespectarea legislației în vigoare și a măsurilor stabilite în stare de alertă în incinta unei societăți comerciale din localitate. În urma verificărilor efectuate, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu suma de 9000 lei, iar alte două persoane, clienți aflați în incinta localului au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, republicată cu modificările și completările ulterioare”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA