AcasămodeleAMENDĂ RECORD – Un cioban și-a dus oile la păscut în parcul...

AMENDĂ RECORD – Un cioban și-a dus oile la păscut în parcul unei stațiuni

DISTRIBUIȚI

AMENDĂ RECORD  Cu oile la păscut în parcul unei stațiuni. Așa a fost surprins unul dintre ciobanii din zona Sîngeorz-Băi. Acesta nu a fost „iertat” de autoritățile locale, care l-au sancționat cu o amendă record:

În urmă cu câteva zile, un oier din zona Sîngeorz-Băi și-a scos animalele la păscut tocmai în parcul orașului-stațiune. Zeci de mioare au pus stăpânire pe părțile înverzite ale parcului.

Autoritățile locale nu au fost impresionate de „cositoarea bio” din parc și l-au sancționat aspru pe cioban. Acesta a fost amendat cu 1.500 de lei, după cum a dezvăluit chiar primarul Traian Ogâgău, care a și făcut publică fotografia cu mioarele pe pagina sa de Facebook.

„1.500 de lei, trăiască nașul mare! Gata cu rugămințile. Rea voință clar și lipsă de respect față de concetățeni, că față de autorități… voie bună!”, a comentat edilul pe Facebook, potrivit Bistrițeanul.ro.

Primarul pare să le fi declarat război celor care încalcă regulile și îi încurajează pe locuitorii orașului-stațiune să îi… „spioneze” pe cei care nu o fac.

„Dragi sîngeorzeni, revin cu rugămintea ca atunci când vă sunt proprietățile călcate de către fermieri sau oricine altcineva, să nu îi lăsați în pace, chemați-vă martori, faceți poze, după care sunați la 112! Astfel se vor alege cu dosare penale pentru tulburare în posesie și violarea proprietății.(…) Deci, la filaj și faceți cum v-am sugerat, în rest poliția să-și facă datoria, dar este nevoie de dovezi clare cum v-am spus”, a mai postat pe pagina sa de Facebook Traian Ogâgău.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA