spot_img
AcasăActualitate112AMENDĂ RECORD – Cât trebuie să plătească o bistrițeancă pentru că a...

AMENDĂ RECORD – Cât trebuie să plătească o bistrițeancă pentru că a dat muzica prea tare în miez de noapte

spot_img

DISTRIBUIȚI

AMENDĂ RECORD  O „melomană”, care locuiește în centrul orașului a fost aspru pedepsită pentru că a tulburat somnul vecinilor săi cu ajutorul muzicii date mult prea tare. Amenda a venit din partea Poliției Locale.

Dacă în general în astfel de cazuri, cei care nu respectă programul de liniște și dau muzica prea tare noaptea, se pricopsesc cu o amendă care nu trece de 500 de lei, de data aceasta, Polițiștii Locali au ușurat-o pe bistrițeancă de 1.500 de lei. Asta pentru că femeia a refuzat de mai multe ori să dea muzica mai încet, conform Bistrițeanul.ro.

„Cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei a fost sancționată contravențional numita K. A.-D., domiciliată într-un imobil situat pe strada Liviu Rebreanu, pentru tulburarea liniștii locatarilor la ore târzii din noapte, prin utilizarea la intensitate mare a unei aparaturi radio, fapte constatate succesiv, în urma unor sesizări. Refuzând colaborarea, ambele procese-verbale au fost expediate ulterior la domiciliul acesteia”, se arată în raportul Poliției Locale a municipiului Bistrița.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA