spot_img
AcasăLifestyleMondenAMENDĂ INCREDIBILĂ - André Rieu a fost amendat cu peste o sută...

AMENDĂ INCREDIBILĂ – André Rieu a fost amendat cu peste o sută de mii de euro pentru că a folosit copii români în concerte

DISTRIBUIȚI

AMENDĂ INCREDIBILĂ Casa de producție a muzicianului olandez a contestat marți, 24 octombrie, în fața magistraților Tribunalului Roermond amenda de peste o sută de mii de euro. Aceasta a fost aplicată de Inspecția olandeză a muncii pe motiv că ar fi pus copii minori să muncească.

André Rieu s-a trezit amendat pentru prestația cântăreților de nai minori la 7 concerte din vara anului 2015 la Maastricht, scrie presa franceză.

Judecătorii au considerat că cei 12 tineri muzicieni de la compania muzicală a lui Gheorghe Zamfir au cântat până la miezul nopții. Ori minorii nu au voie să muncească, în acest caz să cânte, decât până la ora 23.

André Rieu a primit o amendă mai mare de 233 de mii de euro. Care apoi a fost redusă la jumătate.

Rieu a contestat amenda. El susține că Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație. Deoarece artistul ar fi responsabil de prestațiile micilor artiști.

Gheorghe Zamfir l-a acompaniat pe Rieu în concertele programate în Olanda în 2015.

Zamfir a plecat atunci însoţit de taraful său. Şi de circa 30 de români, dansatori din Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi de interpreţii la nai.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA